keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Melkein raakaa foodia

Eräänä päivänä teki mieli herkutella. Onneksi selasin Raw Food -reseptikirjaani enkä ostanut pussillista vaikkapa karkkeja...

Kokkailun tuloksena syntyi suolaista ja makeaa - ja melkein raakaa.

Tein avokadopohjaista suklaamoussea viimeksi parisen vuotta sitten. Avokadon, taateleiden ja kaakaon liitto on pehmeä, suklainen ja jopa melko raikas.


Suolaista osastoa edusti cashew-pohjainen "hapankermajuusto", joka oli herkkua hapankorppujen kanssa (jotka olivat se suurin ei-raaka osa ateriaa). Tahnaan tuli cashew-pähkinöitä, sitruunamehua, sipulia, basilikaa, tilliä, suolaa ja vettä. Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta oli tajuttoman hyvää - parempaa kuin makeat!


Tein lisäksi makean cashew-"kerman" cashew-pähkinöistä, päärynästä, vaniljasokerista ja vedestä. Se maistui hyvältä manteli-taateli-kaneli-muskottipalleroiden kanssa.


Pallot olivat myös erinomaista energianaposteltavaa ennen ja jälkeen juoksulenkin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti