perjantai 12. huhtikuuta 2013

Cafe Truffel

Taka-Töölön tutkiminen jatkuu: piipahdin tyhjän iltapäivän kuluttamiseksi ja pään tuulettamiseksi Sibeliuksenkadulle Cafe Truffeliin, josta onnekseni sai kahvit soijamaidollakin. Tilasin soijacappuccinon ja istahdin lukemaan kirjaa. Tiskin takana oli etelä-eurooppalaisen näköinen mies, joka palveli ystävällisesti ja melko sujuvalla suomellakin. :)


Cappuccino oli maukasta. Tutkiskelin ruokalistaa, joka sisälsi niin sushia, salaattia, pelmeneitä kuin pastaakin. Myös alku- ja jälkiruokia oli hyvä lajitelma. Iskin silmäni meze-lautaseen. Hetken pohdittuani ja seuralaisen itselleni järjestettyäni kysyin tiskiltä, josko sen valmistaminen täysin kasviperäisenä onnistuisi - ja onnistuihan se muilta osin, mutta pikkupaprikoiden sisälle oli sujahtanut tuorejuustoa.


Jaoimme lautasen suhteellisen tasan "sulle-mulle"-periaatteella. Paistettu kesäkurpitsa, viininlehtikääryleet, oliivit, hunajameloni, tuoreet ja aurinkokuivatut tomaatit sekä mansikka muodostivat juuri sopivan raikkaan, makean ja pikantin yhdistelmän. Parasta antia olivat kuitenkin marinoidut jättivalkopavut.

Palvelu pelasi mainiosti, toiveita kuunneltiin, ja kahvilamaisuus teki tunnelmasta rennon. Ruuhkaa ei ollut, sillä muita kuin lähes heti tultuani poistunut vanhempi mies ei ravintolassa istunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti