lauantai 12. lokakuuta 2013

Tofu-melonisalaatti

Leffailtaan kotikotona sopi suolaista ja makeaa yhdistävä napostelusalaatti. Se koostui värikkäistä ja mehukkaista aineksista - ja kahteen pekkaan iso kulhollinen hurahti mahoihin helposti leffan aikana.

Tällaisia aineksia heiteltiin sekaan:

250 g tofukuutioita soijakastikkeessa marinoituina
jääsalaattia revittynä paloiksi
rasia kirsikkatomaatteja puolikkaina
puolikas kurkku tikkuina
puolikas punasipuli suikaleina
cantaloupe-meloni suurina paloina (olen alkanut vasta viime aikoina pitää tästä makeasta, mutta samalla jotenkin suolaisesta melonista)
yrttiöljyä (rypsi- tai oliiviöljyä, yrttisuolaa, basilikaa ja oreganoa)

Myös vihreitä oliiveja lisäsimme salaatin päälle lautasille. Kyytipoikana oli punaviiniä. :)

Värien juhlaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti