keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Perhosta saa hyvää vegaaniruokaa

Ravintola Perho toimii ravintolakoulun opetusravintolana. Vaikka tämä palvelusta välittyykin, ei se missään nimessä tehnyt kokemuksesta huonoa. Lähdin paikalta hymyssä suin ja täydempänä kuin naismuistiin.

Siisti mesta.
Vegaanin on aika jees olla Perhossa. Alkupalaksi sain ihanaa bruchettaa hummuksella, paahdetulla munakoisolla ja tomaatilla, pääruoaksi hampurilaisen kikherne-perunapihvillä ja maa-artisokkalisukkeella.

Alkuruoka ja leipäkori - tumma leipä sisälsi piimää, mutta rosmariinifocaccia oli vegaanista ja herkkua!
Hampparin välissä oli herkullisen pihvin lisäksi punasipulia, etikkamarinoituja kurkkuviipaleita, tomaattia ja tulisenvivahteista salsatyyppistä kastiketta.
Hauskat maa-artisokat :)
Paikan oma olut, Perhon Rohkea, on mielenkiintoinen, raikas tuttavuus. Kaikin puolin mielenkiintoinen ja hauska visiitti - menen uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti