Reissut kotikotiin vain paranevat syksyisin. Jostain syystä maalla syksystä on helpompi pitää kuin kaupungissa. Tähän vaikuttanee joiltain osin se, että siellä on mukavaa puuhasteltavaa - omppujen poimimista, hillon keittelyä, perheen kanssa saunomista - sekä hiljaisuutta ja rauhaa, jossa mököttää pimeyttä. Heh. ;)
Omppuhilloa on nyt kolmea laatua: tavallista, lisätyllä vaniljasokeria sulostutettua sekä kanelilla ja
kardemummalla jymäytettyä. Tervetuloa, kylmien aamujen kaurapuurot omppuhillosilmällä!
 |
Tällainen lähes kolmen litran satsi omppuhilloa tuli keiteltyä kahtena peräkkäisenä päivänä. |
|
|
Salon
markkinoiden innoittamina äiti ja isä alkoivat mieliä juustoiltaa.
Mullekin ostettiin herkkuja - ja napa paukkui.
 |
Vasemmalla mun paikka, jonka edessä köntit edam-tyyppistä sekä
chilillä maustettua soijajuustoa ja valkosipuli-yrttisoijatuorejuustoa.
Cantaloupe-melonia, viinirypäleitä, ruisnappeja, punaviiniä ja pitkät
turinat pöydän ääressä... ihana ilta! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti