lauantai 15. kesäkuuta 2013

Maya, Soi Soi ja Mountain

Hop! Uusi kone kätösissä: valkoinen Sony Vaio, todella söde. Kyllä kelpaa katsella ja kuolailla valokuvia!

Lupasin ruokakuvia tänne heti, kun saan ne koneelle, ja tänään teenkin tuhdin kuvakokoelman ja postaustulvan viime ajoilta.

Aloitetaan Mayan herkuilla: alkupalat paahdettua leipää tomaatti-chimichurrikastikkeella ja paahdettuja tomaattitortilloja salsa- ja avokadodipeillä. Dipit olivat erittäin herkullisia ja maistuivat pienen nälän jo vatsaa kaihertaessa. Keskellä alkudrinksut, sillä juhlistimme kandin papereitani (maaliskuun virallisesta valmistumisesta kesti hieman aikaa todistusjakotilaisuuteen...).


Margarita Maya, reunalla suolaa, slurpsis:


Mayassa kaikki kasvisannokset voidaan valmistaa vegaanisena, sanoo ruokalista. Tarjoilijat ja keittiö todella tuntuvat tietävän aina, mitä vegaani tarkoittaa. Iso peukku! Tässä tofusalaatti ananaksen, avokadon, papujen, pähkinöiden ja muiden lisukkeiden kera:


Sitten hieman "nopeampaa" ruokaa. Soi Soin rasvaperuna-annos majoneesilla, coleslawilla ja hamppupihvillä (hieman mauton, harmi):


Kova nälkä mennessä ja huono olo lähtiessä, valitettavasti. :( Jos ensi kerta tulee, valitsen jotakin terveellisempää.

Ravintola Mountainin vegaaniset ja tuhdit samosat:


...ja tyypillinen nepalilaiskattaus, pääruokana okraa tomaatti-inkiväärikastikkeessa:


Seuraavissa kirjoituksissa mennään hieman kevyemmälle linjalle, puuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti