Lupasin ruokakuvia tänne heti, kun saan ne koneelle, ja tänään teenkin tuhdin kuvakokoelman ja postaustulvan viime ajoilta.
Aloitetaan Mayan herkuilla: alkupalat paahdettua leipää tomaatti-chimichurrikastikkeella ja paahdettuja tomaattitortilloja salsa- ja avokadodipeillä. Dipit olivat erittäin herkullisia ja maistuivat pienen nälän jo vatsaa kaihertaessa. Keskellä alkudrinksut, sillä juhlistimme kandin papereitani (maaliskuun virallisesta valmistumisesta kesti hieman aikaa todistusjakotilaisuuteen...).
Margarita Maya, reunalla suolaa, slurpsis:
Mayassa kaikki kasvisannokset voidaan valmistaa vegaanisena, sanoo ruokalista. Tarjoilijat ja keittiö todella tuntuvat tietävän aina, mitä vegaani tarkoittaa. Iso peukku! Tässä tofusalaatti ananaksen, avokadon, papujen, pähkinöiden ja muiden lisukkeiden kera:
Kova nälkä mennessä ja huono olo lähtiessä, valitettavasti. :( Jos ensi kerta tulee, valitsen jotakin terveellisempää.
Ravintola Mountainin vegaaniset ja tuhdit samosat:
...ja tyypillinen nepalilaiskattaus, pääruokana okraa tomaatti-inkiväärikastikkeessa:
Seuraavissa kirjoituksissa mennään hieman kevyemmälle linjalle, puuh.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti