maanantai 1. heinäkuuta 2013

Pacificon brunssi

Viime kesänä tuli käytyä Pacificon brunssilla niin moneen kertaan, että vuosi taukoa teki hyvää siitä herkuttelusta (eli ähkyilystä). Lauantaina oli hyvä ottaa revanssia - ja oli se letkeän ihanaa ja herkullista jälleen! Suuremmalta ähkyltäkin vältyin. ;)

Ruisleipää maapähkinävoilla ja rehuilla, papusalaattia, oliiveja, suolakurkkuja, uusia perunoita ja sinappia, siemeniä, omenamehua ja mysliannos (parasta koko brunssissa), jossa perusmysliä, kookoshiutaleita, mantelihiutaleita, marjoja, hedelmiä, soijamaitoa ja agavesiirappia.
Vegaanista tarjontaa on paljon. Papusalaatti oli maustettu korianterilla (ah!), leivän kanssa saa pähkinävoita ja tuoreita vihanneksia, soijamaitoa on tarjolla kahvin ja myslin sekaan, ja myslin voi itse koostaa laajasta myslilisukepöydästä. Kahvi on reilua, ja sekaan voi hulauttaa haluamaansa makusiirappia, jos tekee mieli herkutella.

Soijamaitokahvi hasselpähkinäsiirapilla :)
DJ pyöritti letkeitä rytmejä juuri myslitiskin takana, ja isolle sohvalle oli mukava käpertyä maha täynnä ja kahvia jälkiruoaksi nautiskellen.

Pacificon fiilistä
Ikkunoiden estetiikkaa
Go there, varaudu myös hyvällä säällä ja vilkkaana viikonloppuna ihmispaljouteen, mutta enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti