tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mayan fajitakset

Mayan olenkin maininnut jo aiemmin ja hehkuttanut tuolloin ravintolan vegaaniystävällisyyttä. Nyt teen vain nopean ylistyksen hyvälle ruoalle.

Makuelämykseen ei todellakaan tarvinnut pettyä tälläkään kerralla - ei vaikka takana oli juhlimista ja huonosti nukuttu yö. Alkupalana ihanat rapeaksi friteeratut tomaattitortillat salsa- ja avokadodippeineen toimivat jälleen. Punaviinikin oli maukasta.

Pääruoaksi tilasin juustofajitaksen, johon sain fetan tilalle tofua. Olen syönyt fajitaksia Mayassa kerran aikaisemminkin, ja annos oli juurikin niin täyttävä kuin muistin: kaksi tortillalettua, rutkasti tofu- ja vihannestäytettä sekä kastikkeet, jotka tekevät touhusta hieman sottaista. So what, nam nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti