Herkuttelin kunnolla: tein suklaamoussea ja jätskiä - eri päivinä kuitennii. Niin helppoa, että tekisi ilman suurempia hampaankiristelyjä useamminkin...
Suklaamousse
1/2 prk Alpro vispikermaa
50 g sulatettua tummaa suklaata (esim. Panda hurmaava tumma tai Rainbow leivontasuklaa)
Vispaa kerma, lisää pienissä erissä sula suklaa. Nauti viileänä vadelmien kanssa.
Mustikka-vadelmajäätelö
1 prk Alpro vispikermaa
2-3 dl pakastemustikoita
2 dl pakastevadelmia
(tai marjat ja määrät maun mukaan)
Vispaa kerma, lisää jäiset marjat vähitellen (voit myös odottaa, että ne hieman sulavat ennen kuin yrität saada niitä vispaimella kermavaahdon sekaan) ja naati!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti