tiistai 10. kesäkuuta 2014

Soijavispistä suklaamoussea ja jätskiä

Alpron vispautuva soijakerma on mainioo. Eipä 26-prosenttisella kermalla tosin tule läträttyä muuten kuin erityistapauksissa - tälläkin kertaa sain puolitoista purnukkaa kotiinviemisiksi kummin tyttären yo-juhlien jäljiltä (siellä oli ihan kinuski-kermakakku mua odottamassa! ;) ).

Herkuttelin kunnolla: tein suklaamoussea ja jätskiä - eri päivinä kuitennii. Niin helppoa, että tekisi ilman suurempia hampaankiristelyjä useamminkin...


Suklaamousse

1/2 prk Alpro vispikermaa
50 g sulatettua tummaa suklaata (esim. Panda hurmaava tumma tai Rainbow leivontasuklaa)

Vispaa kerma, lisää pienissä erissä sula suklaa. Nauti viileänä vadelmien kanssa.


Mustikka-vadelmajäätelö

1 prk Alpro vispikermaa
2-3 dl pakastemustikoita
2 dl pakastevadelmia
(tai marjat ja määrät maun mukaan)

Vispaa kerma, lisää jäiset marjat vähitellen (voit myös odottaa, että ne hieman sulavat ennen kuin yrität saada niitä vispaimella kermavaahdon sekaan) ja naati!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti