perjantai 31. tammikuuta 2014

Mateeta, suklaapalleroita ja härkäpapuja

Keskiviikon tiivistelmä: säästin ja shoppailin.

Lounas Hong Ye:ssä oli laatua mamma betalar.
  • Buffa 9 €
  • Tofu hapanimeläkastikkeessa todella hyvää
  • Salaatit tuoreehkoja - erityisesti hieman pikkelöity raaste oli hauska ja raikas
  • Sushit kuivahkoja ja kaipaavat makua - ehkä etikka puuttuu riisistä kokonaan? Ensimmäinen näkemäni kiivi-nigiri tuli vastaan!
Lunchilta suuntasin Ekovinttiin kotikortteliini hakemaan pesupähkinöitä. Ne olivat loppuneet, mutten koskaan pääse liikkeestä tyhjin käsin ulos. Joululahjaostoksetkin tein tuossa pikkukaupassa: suklaita, chocochili-teetä (YogiTea), tyrnimarmeladeja, laventelisaunatuoksu...

Nyt tarrasin
  • Cocoan raakasuklaahasselpähkinöihin,
  • Govindan Choco-Espresso-suklaapalloihin, jotka on makeutettu taateleilla,
  • ja Numin Maté Lemon -teehen.
Luomua kaikki. Ihanan suklaisia (ja tavanomaista hieman ravinteikkaampia) herkkuja, ihanaa teetä, ihana kauppa. :)



Lopuksi vielä vain yksi pieni keittiösisustuksellinen juttu. Sain siskolta huippukivan, tiiviskantisen lasipurkin joululahjaksi. Se on päässyt käyttöön kuivattujen härkäpapujen säilytyspurnukaksi (säilytyspurnukoissa on fiilistä!). Papuset näyttävät tosi hauskoilta siinä!

Purnukka ja ihana keittiön pikkuikkuna

Luomuja nämäkin - melkein kuin pieniä kivenmurikoita, kun on niin rosoisia yksilöitä seassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti