Tässä pikkupostaus siitä, mitä on tullut viime aikoina syötyä.
Eräänä tehokkaana päivänä, kun en kuitenkaan jaksanut lähteä kauppaan, tein mitä-kaapista-löytyy -tyyppisen mätön: sipuli-linssi-säilykepunajuuriohraton, jonka ohrakin oli left-overeita edellisistä kokkailuista. Tuli pehmeää ja pinkkiä. Sen seuraksi tein myös wakame-kurkku-cashew-salaatin, josta ei kuitenkaan tullut aivan niin herkullista kuin odotin...
Perjantai-iltana päätimme verestää sulkapallotaitoja (köhköh) ja kotiin tullessa maistui suolainen (ja rasvainen). Tofu-parsakaali-hernepaistos on ikuinen suosikkini, ja sen seurana toimii erinomaisesti hapankaali. Lisäksi piti nälän tyydyttämiseksi paistaa tandooritahnalla maustettuja tofukimpaleita sekä aivan mielettömän hyviä tilliperunoita (perunoita, oliiviöljyä, yrttisuolaa ja tilliä). Tulipa annokset!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti