tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kokeile näitä aamiaiseksi ja lounaaksi

Mun tämän hetken lyömättömät aamiais- ja lounasherkut:

AAMIAINEN

Alpron soijajogurttimaku Mansikka-raparperi on valloittavaa. Tykkään sekoittaa makujogurtteja maustamattoman kanssa, jottei tule liian makkia makupala. Päälle perusmysliä, pähkinäsekoitusta ja kookoshiutaleita, ja aamun (taikka illan) pelastus on valmis.

Yksinkertaista, mutta jollain lailla niin luksusta! Se on varmaankin se kookos. :)


LOUNAS

Lounaaksi - tai illalliseksi yhtä lailla - sopivat tofuburger esimerkiksi täällä jo aiemmin julkaisemallani ohjeella.

Ruisleivän välissä oli tällä kertaa tofua paistettuna soijakastikkeessa ja oliiviöljyssä, tomaattia, sipulia, salaattia, ketsuppia ja Hesen valkosipulikastiketta. Herkuttelemaan vuan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti